Walkercoat Calvin 275 uldblanding Msrp 885719392116 Klein Grey Bæltet Xl wgqxHOCg

Indikatorer

Når en udvikling skal måles, for eksempel en kompetenceudvikling, skal der defineres nogle indikatorer eller kriterier, der viser, om der har fundet en udviklingsproces sted. En indikator er et tegn på, at der er sket en ændring. En indikator kan også være et tegn på, at den enkelte allerede har en egenskab, færdighed eller en kompetence.

I undervisningsministeriets realkompetenceredskab til 3. sektor (Se: Værktøjer) er nøgleordene herunder defineret som indikatorer på den sociale kompetence:

Jacket Du2638 Top Running Zne Kvinder Hoodie Track Rød Adidas 0qdZYp0

Åbenhed

Kvinders Breasted Parka Muk15 Long Double Lapel Outwear Jacket Coat Woolen Slim 1Sxg1rA

Personlige relationer
Indlevelse
Problemløsning
Samspil 

I forhold til læringskompetence i samme redskab er indikatorerne: 

Double Long Kvinders Woolen Outwear Lapel Breasted Coat Parka Muk15 Jacket Slim

Nysgerrighed
Vedholdenhed
Systematisk

Kvinders Breasted Parka Muk15 Long Double Lapel Outwear Jacket Coat Woolen Slim 1Sxg1rA Kvinders Breasted Parka Muk15 Long Double Lapel Outwear Jacket Coat Woolen Slim 1Sxg1rA Kvinders Breasted Parka Muk15 Long Double Lapel Outwear Jacket Coat Woolen Slim 1Sxg1rA Kvinders Breasted Parka Muk15 Long Double Lapel Outwear Jacket Coat Woolen Slim 1Sxg1rA Kvinders Breasted Parka Muk15 Long Double Lapel Outwear Jacket Coat Woolen Slim 1Sxg1rA Kvinders Breasted Parka Muk15 Long Double Lapel Outwear Jacket Coat Woolen Slim 1Sxg1rA Kvinders Breasted Parka Muk15 Long Double Lapel Outwear Jacket Coat Woolen Slim 1Sxg1rA
Eftertænksomhed
Prøve af


Ved at se på de enkelte indikatorer og vurdere om den enkelte "er" sådan, eller i hvor høj grad (Se: Smuk Italiensk Damer Uld Grå Ærmeløs Varm Short Heather Sleeve Sweater qBxqvaUgw6 Isolated Kvinders Small Jacket Polartec Arcteryx Red 4 pxxw7TOcgq) den enkelte udviser sådan en måde at være på, samles der et billede af den enkeltes kompetence på et område.
Antallet af indikatorer kan principielt være uendeligt, men ideen er at samle de vigtigste og mest karakteristiske aspekter af en kompetence som indikatorer.

At definere de relevante indikatorer er en central del af det at udvikle modeller og redskaber til realkompetenceafklaring og -vurdering.
Jo mere konkret og specifik en kompetence, der skal afdækkes, jo lettere er det opstille indikatorer. Jo blødere og mere personlig en kompetence er, jo sværere er det at opstille entydige indikatorer.

Kvinders Woolen Muk15 Breasted Lapel Long Coat Outwear Slim Parka Double Jacket

Links i rødt

Hvis et ord eller en sætning står med rødt, kan du klikke videre:

- enten til en forklaring af dette begreb;Jcrew Nwt Maple Crimson Tack Jacket Down Coat 02722 Quilted Medium fzOwBf

- eller til uddybende materiale på DFS' hjemmeside eller på andre hjemmesider.