Car Rich Millen Funnel Lime Uld Tie Hals Coat Cocoon Bow Relax 40 Karen 12 Uk 4wg8Sq8

Indikatorer

Når en udvikling skal måles, for eksempel en kompetenceudvikling, skal der defineres nogle indikatorer eller kriterier, der viser, om der har fundet en udviklingsproces sted. En indikator er et tegn på, at der er sket en ændring. En indikator kan også være et tegn på, at den enkelte allerede har en egenskab, færdighed eller en kompetence.

I undervisningsministeriets realkompetenceredskab til 3. sektor (Se: Værktøjer) er nøgleordene herunder defineret som indikatorer på den sociale kompetence:

Jakke Real Style Ladies Blue Biker Isabel Electric Lambskin Designer Læder xFzqwnYCf

Åbenhed

Kvinders Breasted Parka Muk15 Long Double Lapel Outwear Jacket Coat Woolen Slim 1Sxg1rA

Personlige relationer
Indlevelse
Problemløsning
Samspil 

I forhold til læringskompetence i samme redskab er indikatorerne: 

Kvinders Outwear Breasted Double Coat Lapel Woolen Slim Long Jacket Muk15 Parka

Nysgerrighed
Vedholdenhed
Systematisk

Kvinders Breasted Parka Muk15 Long Double Lapel Outwear Jacket Coat Woolen Slim 1Sxg1rA Kvinders Breasted Parka Muk15 Long Double Lapel Outwear Jacket Coat Woolen Slim 1Sxg1rA Kvinders Breasted Parka Muk15 Long Double Lapel Outwear Jacket Coat Woolen Slim 1Sxg1rA Kvinders Breasted Parka Muk15 Long Double Lapel Outwear Jacket Coat Woolen Slim 1Sxg1rA Kvinders Breasted Parka Muk15 Long Double Lapel Outwear Jacket Coat Woolen Slim 1Sxg1rA Kvinders Breasted Parka Muk15 Long Double Lapel Outwear Jacket Coat Woolen Slim 1Sxg1rA Kvinders Breasted Parka Muk15 Long Double Lapel Outwear Jacket Coat Woolen Slim 1Sxg1rA
Eftertænksomhed
Prøve af


Ved at se på de enkelte indikatorer og vurdere om den enkelte "er" sådan, eller i hvor høj grad (Se: Smuk Italiensk Damer Uld Grå Ærmeløs Varm Short Heather Sleeve Sweater qBxqvaUgwMiyake Sort Velour Issey Miyake Jacket Issey Velour nZ8qxU) den enkelte udviser sådan en måde at være på, samles der et billede af den enkeltes kompetence på et område.
Antallet af indikatorer kan principielt være uendeligt, men ideen er at samle de vigtigste og mest karakteristiske aspekter af en kompetence som indikatorer.

At definere de relevante indikatorer er en central del af det at udvikle modeller og redskaber til realkompetenceafklaring og -vurdering.
Jo mere konkret og specifik en kompetence, der skal afdækkes, jo lettere er det opstille indikatorer. Jo blødere og mere personlig en kompetence er, jo sværere er det at opstille entydige indikatorer.

Lapel Outwear Slim Parka Double Kvinders Muk15 Breasted Jacket Woolen Coat Long

Links i rødt

Hvis et ord eller en sætning står med rødt, kan du klikke videre:

- enten til en forklaring af dette begreb;Splinterny Læder Til Kvinder Designer Soft Lambskin Wj099 Jakke Ægte Wear rqxrF7p

- eller til uddybende materiale på DFS' hjemmeside eller på andre hjemmesider.