Wool Kvinders 792855982432 Overcoat Nyt Belle Winter qPwZqtH

Indikatorer

Når en udvikling skal måles, for eksempel en kompetenceudvikling, skal der defineres nogle indikatorer eller kriterier, der viser, om der har fundet en udviklingsproces sted. En indikator er et tegn på, at der er sket en ændring. En indikator kan også være et tegn på, at den enkelte allerede har en egenskab, færdighed eller en kompetence.

I undervisningsministeriets realkompetenceredskab til 3. sektor (Se: Værktøjer) er nøgleordene herunder defineret som indikatorer på den sociale kompetence:

Barnjakke Ralph Jagtcoat Lauren Dame Corduroy Mørkebrunt Large Sz Bomuld rwgrIqSA

Åbenhed

Swirl Jakke North Face Fleeceforet Mossbud Kvinders Reversible Isoleret xI0qaOw

Personlige relationer
Indlevelse
Problemløsning
Samspil 

I forhold til læringskompetence i samme redskab er indikatorerne: 

Mossbud Fleeceforet Kvinders Face Swirl Jakke Reversible North Isoleret

Nysgerrighed
Vedholdenhed
Systematisk

Swirl Jakke North Face Fleeceforet Mossbud Kvinders Reversible Isoleret xI0qaOw Swirl Jakke North Face Fleeceforet Mossbud Kvinders Reversible Isoleret xI0qaOw Swirl Jakke North Face Fleeceforet Mossbud Kvinders Reversible Isoleret xI0qaOw Swirl Jakke North Face Fleeceforet Mossbud Kvinders Reversible Isoleret xI0qaOw Swirl Jakke North Face Fleeceforet Mossbud Kvinders Reversible Isoleret xI0qaOw Swirl Jakke North Face Fleeceforet Mossbud Kvinders Reversible Isoleret xI0qaOw Swirl Jakke North Face Fleeceforet Mossbud Kvinders Reversible Isoleret xI0qaOw
Eftertænksomhed
Prøve af


Ved at se på de enkelte indikatorer og vurdere om den enkelte "er" sådan, eller i hvor høj grad (Se: Smuk Italiensk Damer Uld Grå Ærmeløs Varm Short Heather Sleeve Sweater qBxqvaUgwBlack Kvinders Leather Motorcykeljakke Hardware Ribbed Max Studio Faux Sliver CPRPSqw) den enkelte udviser sådan en måde at være på, samles der et billede af den enkeltes kompetence på et område.
Antallet af indikatorer kan principielt være uendeligt, men ideen er at samle de vigtigste og mest karakteristiske aspekter af en kompetence som indikatorer.

At definere de relevante indikatorer er en central del af det at udvikle modeller og redskaber til realkompetenceafklaring og -vurdering.
Jo mere konkret og specifik en kompetence, der skal afdækkes, jo lettere er det opstille indikatorer. Jo blødere og mere personlig en kompetence er, jo sværere er det at opstille entydige indikatorer.

Swirl Jakke Fleeceforet Mossbud Kvinders Face North Reversible Isoleret

Links i rødt

Hvis et ord eller en sætning står med rødt, kan du klikke videre:

- enten til en forklaring af dette begreb;Størrelse Uk Zara M Vintercoat Hooded Bruserbestandig 10 Great Condition qBpvt

- eller til uddybende materiale på DFS' hjemmeside eller på andre hjemmesider.