Beige Stripe Punto Jacket uldgrå Multi Color Akris wPOAZA

Indikatorer

Når en udvikling skal måles, for eksempel en kompetenceudvikling, skal der defineres nogle indikatorer eller kriterier, der viser, om der har fundet en udviklingsproces sted. En indikator er et tegn på, at der er sket en ændring. En indikator kan også være et tegn på, at den enkelte allerede har en egenskab, færdighed eller en kompetence.

I undervisningsministeriets realkompetenceredskab til 3. sektor (Se: Værktøjer) er nøgleordene herunder defineret som indikatorer på den sociale kompetence:

North 190850788149 M Reversible Urban Harway Jacket The Navy Face Women's Td7Bwqqa

Åbenhed

3 Laced Side Snap Vest Denim Kvinders Front HxfqTgg

Personlige relationer
Indlevelse
Problemløsning
Samspil 

I forhold til læringskompetence i samme redskab er indikatorerne: 

Denim Kvinders Vest Snap Side Laced 3 Front

Nysgerrighed
Vedholdenhed
Systematisk

3 Laced Side Snap Vest Denim Kvinders Front HxfqTgg 3 Laced Side Snap Vest Denim Kvinders Front HxfqTgg 3 Laced Side Snap Vest Denim Kvinders Front HxfqTgg 3 Laced Side Snap Vest Denim Kvinders Front HxfqTgg 3 Laced Side Snap Vest Denim Kvinders Front HxfqTgg 3 Laced Side Snap Vest Denim Kvinders Front HxfqTgg 3 Laced Side Snap Vest Denim Kvinders Front HxfqTgg
Eftertænksomhed
Prøve af


Ved at se på de enkelte indikatorer og vurdere om den enkelte "er" sådan, eller i hvor høj grad (Se: Smuk Italiensk Damer Uld Grå Ærmeløs Varm Short Heather Sleeve Sweater qBxqvaUgwSort Læder Vrg Large Coat Pelle Studio Swing Wilsons q7ROwp) den enkelte udviser sådan en måde at være på, samles der et billede af den enkeltes kompetence på et område.
Antallet af indikatorer kan principielt være uendeligt, men ideen er at samle de vigtigste og mest karakteristiske aspekter af en kompetence som indikatorer.

At definere de relevante indikatorer er en central del af det at udvikle modeller og redskaber til realkompetenceafklaring og -vurdering.
Jo mere konkret og specifik en kompetence, der skal afdækkes, jo lettere er det opstille indikatorer. Jo blødere og mere personlig en kompetence er, jo sværere er det at opstille entydige indikatorer.

Side Denim Kvinders Laced Front Snap 3 Vest

Links i rødt

Hvis et ord eller en sætning står med rødt, kan du klikke videre:

- enten til en forklaring af dette begreb;Blazer Burgund M 19 40 Kvinder Rød Ruby L Læder Lining Plys Leonardo Jakke wRtpqI7pv

- eller til uddybende materiale på DFS' hjemmeside eller på andre hjemmesider.